مراسم نکوداشت بنیانگذاران و پیشکسوتان دانشکده مهندسی پلیمرو رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزارشد

 | تاریخ ارسال: 1401/11/12 | 
مراسم نکوداشت بنیانگذاران و پیشکسوتان دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ با حضور اساتید ، دانشجویان ، صنعتگران و بنیانگذاران و پیشکسوتان رشته مهندسی پلیمر و رنگ در روز سه شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر عزیزه جوادی در مراسم نکوداشت بنیانگذاران و پیشکسوتان دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: قصد داشتیم طی سالهای گذشته از پیشکسوتان و بنیانگذاران این حوزه که در تاسیس این رشته مهندسی پلیمر و رنگ و دانشکده اثرگذار بودند تقدیر کنیم و آیین نکوداشت ایشان را داشته باشیم.
دبیر مراسم نکوداشت بنیانگذاران و پیشکسوتان دانشکده مهندسی پلیمر بنیانگذاران و پیشکسوتان این حوزه بعد از تاسیس دانشکده و رشته با  ارتباطات قوی صنعتی که داشتن موجبات پیشرفت و گسترش این رشته را فراهم آوردند که اکنون ملاحظه می کنیم  رشته پلیمر و رنگ در این جایگاه است.
به گفته دکتر جوادی، لازم است از دانشجویان این دانشگاه و هیات اجرایی تشکر کنیم.
وی با اشاره به رونمایی کتاب کارستان در این مراسم نکوداشت گفت: در این کتاب با بانیان رشته مهندسی پلیمر و رنگ گفتگو شده است؛ همچنین با اساتید این رشته از خاطرات دور و چگونگی ایجاد این رشته در زمان انقلاب، روایتهای خواندنی در ایجاد این رشته و ...در این کتاب آورده شده است.
دکتر جوادی گفت: در پایان کتاب قاب خاطره از دانشجویان ادوار مختلف در این دانشکده ذکر شده است.
رئیس دانشکده مهندسی پلیمرو رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛
پلیمر و پتروشیمی نقش اساسی در توسعه تولید کشور دارند

رئیس دانشکده مهندسی پلیمرو رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیرگفت: پلیمرو پتروشیمی نقش اساسی در توسعه تولید کشور دارند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر حمید گرمابی رئیس دانشکده پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم نکوداشت بنیانگذاران و پیشکسوتان دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: پیشکسوتان حوزه پلیمر و رنگ قدم های بزرگی در این رشته برداشته اند که باید از آنها قدردانی شود.
وی گفت : کتاب کارستان که  در مورد بنیانگذاران  حوزه پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر نگاشته شده ، در مورد نحوه تشکیل دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ است .
وی با بیان اینکه دانشکده مهندسی  پلیمر و رنگ از سال ۱۳۶۸ ایجاد شده است عنوان کرد: در این سه دهه شرایط به گونه ای بوده که توسعه پرشتاب صنایع پتروشیمی و پلیمر به عنوان زنجیره اصلی ارزش افزوده در صنعت مورد اهمیت قرار گرفته است.
به گفته دکتر گرمابی، مشخص شد که قطعا یک گروه  در یک دانشکده نمی تواند سهم خودش را در این حوزه عظیم ایفا کند زیرا پلیمر و پتروشیمی نقش اساسی در توسعه تولید کشور داشته و دارند و نیاز به تاسیس دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ وجود داشت .
به گفته وی، ۲دوره کارشناسی کارورزانه را با تایید وزارت علوم در این دانشکده اجرایی کردیم و قرار است دانشجویان طی ۱۴ ماه ( دو دوره ۷ ماهه ) در صنعت به اسم کارشناسی کارورزانه فعالیت کنند و بنا داریم سال آینده دوره سوم را آغاز کنیم.
وی با بیان اینکه در دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ حدود سالیانه ۱۰۰ پروژه رساله دکتری یا ارشد را تعریف می کنیم، گفت: قصد داریم  از این افراد به عنوان مشاوران صنعتی کمک بگیریم.
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از فارغ التحصیلی بیش از ۳هزار دانشجو در حوزه پلیمر و رنگ طی  سالیان گذشته در دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ خبر داد.
دکتر مهدی رفیع زاده در این مراسم گفت: بسیاری از بنیانگذاران و پیشکسوتانی  که در این برنامه حضور دارند ، انسان هایی را در این رشته تربیت کرده اند و این افراد از مهندسان شاخصی هستند که برای اعتلای نام ایران در صنعت و مراکز آموزشی مشغول به فعالیت هستند.
دکتر رفیع زاده ادامه داد: ما باید به فکر نظام مهندسی پلیمر، المپیاد پلیمر و زنجیره این رشته باشیم تا سریع تر به صنعت ختم شود.
مهندس نعمت زاده وزر اسبق صنعت ، معدن و تجارت نیز در این مراسم سخنانی را حوزه پلیمر ، رنگ و رزین ایراد کرد.
در این مراسم از کتاب کارستان رونمایی شد همچنین از بنیانگذاران و پیشکسوتان دانشکده مهندسی پلیمر و رنگ تقدیر به عمل آمد.

عکس ها را در ادامه ملاحظه نمائید: ...