ثبت نام دوره آموزش ضمن خدمت اصول والدگری موثر

| تاریخ ارسال: 1402/4/10 |

همکاران محترم

سلام
با احترام، به اطلاع می­رساند با توجه به حد نصاب رسیدن متقاضیان دوره آموزشی اصول والدگری موثر  (۲ ساعت عمومی-  فرهنگی اجتماعی) این مدیریت در نظر دارد با همکاری اداره امور مشاوره دانشگاه دوره مذکور را برنامه­ ریزی و برگزار نماید. بنابراین  همکارانی که  این دوره را پیش ثبت­نام نموده اند، می­توانند از روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۴/۰۶ لغایت پایان وقت اداری روز شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۴/۱۰ با مراجعه به سامانه مدیریت یکپارچه آموزش ایده سامانه فراگیر آموزشی (https://stm.aut.ac.ir/IdeaSystem/Login)  این دوره را ثبت ­نام نمایند.
زمان برگزاری دوره به شرح زیر می باشد:
ردیف روز تاریخ ساعت محل برگزاری استاد
۱ دوشنبه ۱۴۰۲/۰۴/۱۲ ۱۰-۱۲ سالن آمفی تئاتر دانشکده مهندسی صنایع آقای دکتر داود قادری
قابل توجه سرپرستان محترم آموزشی:
  • با توجه به برگزاری حضوری این دوره، می­­بایست، ضمن بررسی و انجام هماهنگی های لازم جهت پیشگیری از بروز مشکل در امور جاری واحد مربوطه، درخواست همکاران را از تاریخ شروع ثبت نام تا پایان وقت اداری روز شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۴/۱۰ تایید نمایند. بدیهی است بعد از تاریخ مذکور امکان تایید وجود نخواهد داشت.
  • بنابراین در صورتی که در انجام امور جاری واحد مربوطه خللی ایجاد می شود درخواست های ارائه شده را تایید ننمایید.

اداره برنامه‌ریزی منابع انسانی
مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری